Tjene Penger

Passiv inntekt... frihet fra jaget!

Det er gøy å lage penger: Nisjer og dine interesser

Du må ha en website... jo, du må det!

Det er ORD som selger

Bygge Websider som Trekker Trafikk

Avansert Trafikkbygging

Varm Trafikk: Email-listenes magiske effekter

Når du allerede har Et Lite Firma

Brekkstangprinsippet

Det er gøy å lage penger
Nisjer og dine interesser

Det må være gøy å tjene disse ekstrapengene, ellers blir det ikke noe av. Bare de mest kyniske av oss får vel til å holde på i time etter time etter time med noe de ikke er interessert i, bare for å tjene penger... i hvert fall hvis dette er på fritiden, etter en lang arbeidsdag.

Om du er så heldig at du har hele dagen fri til å skape deg en inntekt på nettet...

...eller om du har all den tiden helt ufrivillig og egentlig gjerne ville hatt en jobb, men er nødt til å skape deg en inntekt på nettet...

så må det være moro for at du skal lykkes! Det finnes ingen vei utenom.

Du må rett og slett finne din egen nisje, det vil si, finn deg et tema som du liker godt og kan mye om, eller som du gjerne vil lære mye om, og så kan du bygge deg opp en website rundt dette temaet.

 

Krav til nisjen

Dette er veldig viktig! En nisje må tilfredstille følgende tre krav:

  • du må være oppriktig interessert i den
  • det må være mange som søker etter informasjon innenfor den nisjen
  • det må være få websiter der ute som allerede tilbyr informasjon

Du kan jo starte med å lage en liste over ting du er interessert i. Fotball? Stjernebilder? Popstjerner? Dataspill?

Lag en lang liste over ting du synes er spennende. Elektronikk, kunst, tvserier... hva som helst.

"Day 3" i Ken Evoys bok "Affiliate Masters Course" har mer informasjon om hvordan du brainstormer en nisje. Hvis du har vært snill i år, skal du få lov å laste ned boken gratis.

Først når du har laget en skikkelig god og lang liste, er det på tide å finne ut av hvilken av temaene det går an å tjene penger på på nettet.

Det må altså være mange som søker etter informasjon i din nisje, og få som tilbyr. Det er jo fryktelig logisk, dette er jo bare prinsippet om tilbud og etterspørsel...

 

Hvordan researche din beste nisje

Ok, så nå som du vet hvilke nisjer du synes er mest spennende, er det på tide å researche dem, og finne ut om de kan være profitable eller ikke.

Du må alstå vite om mange søker etter informasjon innen din nisje, og om mange tilbyr denne informasjonen. Så hvordan finner du ut det?

Vel, det finnes antakeligvis mange ting du kunne skrive om, innenfor din nisje. Noen av disse tingene vil være inntektsbringende, og andre ikke. Kanskje alle, kanskje ingen. I det siste har det kommet en del gode verktøy på nettet som hjelper deg å finne ut hvilke, og ikke bare det, de hjelper deg med brainstorme en nisje, og regner så ut hvor gode de forskjellige undertemaene er.

Et av de virkelig gode verktøyene er Wordtracker. Jeg bruker det mange ganger i uken! Wordtracker lar deg taste inn et ord, og så kommer den med mange relaterte ord, og lar deg finne ut hvor mye tilbud og etterspørsel det er på nettet etter de forskjellige ordene. Du kan teste Wordtracker gratis her. Wordtacker er best på engelske ord, men jeg ville ikke latt det stå i veien for meg. Hvis du er noenlunde komfortabel med å skrive på engelsk, ville jeg vurdert å lage websidene mine på engelsk. Hvis ikke, kan du jo regne med at Wordtrackers engelske resultater til en viss grad også vil gjelde norske sider, selvom usikkerhetsmomentet da selvfølgelig blir mye større.

Et annet godt research tool er SearchIt. Her er det så mye å velge mellom om at man kan bli svimmel, men lek med det og finn ut hva det er godt for! I denne fasen vi er i nå, vil "brainstorm"-verktøyet kanskje være det mest akutelle. Pass på, SearchIt spretter opp i et eget vindu, så hvis du har en pop-up blokker, må denne skrues av.

 

Begynner du å bli utålmodig etter å finne ut hvoran du skal tjene pengene, så vær så snill og smør deg med pittelittegranne mer tålmodighet, så kommer vi til det nå! Bare klikk her...

Du må ha en website... jo, du må det!

 

(c) Copyright 2004-2005 www.StenMorten.com

 

 

Abonner på emagasinet

...og få to gode bøker om å lykkes på nettet gratis

Ken Evoy's
Make Your Price Sell
handler om hvordan du prisen dine produkter slik at de selger

og

Ken Evoy's
Affiliate Masters Course
forklarer steg for steg hvordan du lykkes som affiliate. Uvurdelig!

Fornavn

Etternavn

Epostadresse

Din epostadresse
forblir trygt hos meg