Affiliate

Om det å komme igang
Skaffe et web-navn

Hva er et godt navn?
Skaffe web-plass
Hva er DNS?
Egen web-server
Webhotell

Lage sider
Redigeringsprogrammer
Hva er FTP?
Hva er PHP?

Bli sett!
Hva slags innhold bør det være på sidene?
Hvordan bli først på Google

Tjen penger på ditt nettsted
Affiliate programmer
Engelskspråklige affiliate programmer

Mer avanserte web-sider
Dynamiske sider med PHP
Perl
Databaser

Hva slags innhold bør det være på sidene

Websiten din bør utgjøre en helhet, og være samlet innenfor ett område, for eksempel baby-utstyr, baderomsutstyr, dikt, eller oppskrifter.

Deretter bør hver side handle om én underting av dette igjen. Siten om baby-utsyr har en side med smekker, en side med klær, og så videre. Dikt-siten har en side med kjærlighetsdikt (eller flere hvis du kan lage undergrupper av dette igjen), en side med moderne poesi, en side med norsk poesi.

Så både siten og hver side bør være spesifik.

Husk at du skal hjelpe din besøkende. Vet du om andre nettsteder som kan være interessant for de som er på websiten din? Ikke kvie deg for å legge ut disse linkene. Javel, hvis din besøkende klikker en av linkene så mister du ham eller henne for denne gangen, men personen syntes forhåpentligvis nettstedet ditt var hjelpsomt, bet seg merke i det, og kommer tilbake.

For å ikke miste de besøkende med en gang, kan du for eksempel samle linkene på en egen link side. På den måten må dine besøkende i hvert fall se én av dine sider før de klikker seg videre.

Men for å holde de besøkende på din site, er det også viktig at du gir dem muligheter for å navigere videre innen dine sider. Linkene på din venstre side er eksempel på hvordan du kan gjøre det. Gjør navigeringen konsistent mellom de forskjellige sidene, så er det lett å finne frem.

Så kan du jo også linke folk videre i teksten din. Tør jeg foreslå at du, nå som du vet hvordan du skal bygge opp innholdet på sidene dine, leser litt om hvordan du kan få sidene dine til å få topp-rangering hos Google?

 

 

(c) Copyright 2004-2005 www.StenMorten.com

Ads by Hent.no